Postet nga: Bordi i Trepces

Dosja për shitjen e mbetjeve industriale të Trepçës, dërgohet në Drejtorinë e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit

Bordi i Përkohshëm i Ndërmarrjes "Trepça" Sh. A, ka bërë të ditur se kanë deponuar dosjen pranë Drejtorisë së Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Prishtinë ...

Haradinaj: Trepça do të jetë krah i fuqishëm i ekonomisë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka uruar pas regjistrimit të ndërmarrjes “Trepça” në Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare (ARBK) si Shoqëri Aksionare.

Haradinaj kërkon nga bordi i Trepçës, transparencë e llogaridhënie

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka kërkuar gjatë ditës së sotme nga bordi i ‘Trepçës” që transparenca e llogaridhënia dhe përkushtimi të jenë prioritet gjatë punës ...

Qeveria Emëron Kundërligjshëm Anëtarë të Bordit të 'Trepçës'

Ligji për Trepçën ndalon që në Bordin Mbikëqyrës të gjigantit metalurgjik të emërohen anëtarë të partive politike e njerëz që kanë poste partiake.

Haradinaj 'Strehon' në Trepçë Ish-Kandidatin e AAK-së për Kreun e Mitrovicës

Qeveria e drejtuar nga Ramush Haradinaj emëroi sot gjashtë anëtarë në Bordin menaxhues të “Trepçës”.

Qeveria i Vë Nën Dry Kandidatët Për Trepçën, Përjashton Britanikët

Qeveria e drejtuar nga Ramush Haradinaj ka vendosur ta mbajë sekret listën me kandidatët e propozuar për anëtarë të Bordit të Trepçës. Madje Zyra e ...