Postet nga: Besim Kodra

Hulumtim: Si i fitoi 5 tenderë nga UNOPS kompania në listë të zezë të OShP-së?

Pandemia e COVID-19 solli në vëmendje nevojën që Qeveria e vendit të nisë investimet në sistemin e shëndetësisë. Në javët e para të pandemisë institucione ...

Kodra: Pacientët shpenzojnë shuma të majme për blerje të barnave

Besim Kodra nga Shoqata e të drejtave të pacientëve në Kosovë ka thënë se Ministria e Shëndetësisë duhet t’u krijojë kushte pacientëve që të ...

Specializanti: QKUK s’na paguan kujdestaritë edhe pse na detyron t’i mbajmë

Uran Halimi, përfaqësues i specializantëve me vetëfinancim, i ftuar në "Kallxo Përnime" ka thënë se Qendra Klinike Universitare e Kosovës nuk i paguan ...

Buxheti i shëndetësisë dhe menaxhimi i COVID-19 - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po diskutohen çështje të shëndetësisë në Kosovë e po ashtu edhe menaxhimi i pandemisë COVID-19.

Besim Kodra: Problemi ekonomik në familje gjatë pandemisë i bëri fëmijët të ndihen keq

Besim Kodra nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve të Kosovës ka thënë se sfidat dhe problemet ekonomike në familje gjatë këtyre dy viteve në pandemi ...

Besim Kodra: Një pacient me COVID-19 blen barna deri në 5 mijë euro

Besim Kodra nga Shoqata e të drejtave të pacientëve në Kosovë ka thënë se pacientët në Kosovë kanë paguar derti në 5 mijë euro për të marrë ...

Spitalet pritet t’i kthehen punës si para pandemisë

Të gjithë shërbimet shëndetësore që janë kryer para se të shpallet pandemia e COVID-19 do të kthehen përsëri në Qendrën Klinike Universitare të Kosovë...

Për çfarë ankohen më shumë pacientët?

Pritjet e gjata për trajtim mjekësor, trajtimi apo sjellja jo e mirë nga stafi mjekësor dhe referencat që marrin për trajtim mjekësor nga institucionet publike ...