Postet nga: Besim Kelmendi

Avancohen dy prokurorë në Prokurorinë Speciale

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka aprovuar sot propozimin e komisionit për avancim, për avancimin e dy prokurorëve të rinj në Prokurorinë Speciale të Republikës ...

U.d. Kryeprokurori i Shtetit pas hulumtimit të "Kallxo Përnime" për korrupsionin në drejtësi: Prokuroria do të veprojë

Besim Kelmendi, ushtrues i detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, ka folur për hulumtimin e emisionit "Kallxo Përnime", i cili zbardh dosjen e korrupsionit në drejtësi ku ...

Në Prishtinë fillon ‘Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit’

Me organizimin e Zyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, në Prishtinë ka filluar ‘Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit’.

BIRN dhe I/KS kërkojnë hetimin e zinxhirit institucional në rastin e dhunimit të 11-vjeçares

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese - BIRN dhe Internews Kosova, i kanë kërkuar u.d. Kryeprokurorit të Shtetit, Besim Kelmendi që ta delegojë në Prokurorinë Speciale të Kosovë...

Shpërndarja e pyetjeve të testit nga kryeprokurori i Gjakovës, reagon Kryeprokurori i Shtetit

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka bërë të ditur se u.d. Kryeprokurori i Shtetit, Besim Kelmendi, do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme pas dyshimeve pë...

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit: Shkrimet për U.D. Kryeprokurorin kanë qëllim denigrimin e tij

Mëngjesin e sotëm, Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka reaguar pas publikimit të një shkrimi nga mediumi online “Paparaci” në lidhje me ushtruesin e detyrës së Kryeprokurorit ...

Kelmendi për raportin "Imuniteti i Korrupsionit": Kjo tregon që aktakuzat ose nuk kanë prova të fuqishme ose prokurorët nuk kanë aftësi

Organizatat BIRN Kosova dhe Internews Kosova kanë publikuar raportin “Imuniteti i Korrupsionit”, ku janë analizuar 40 raste të aktgjykimeve dënuese të korrupsionit gjatë vitit 2021.

Albulena Haxhiu për raportin “Imuniteti i Korrupsionit”: BIRN dhe I/KS po bëjnë punë kualitative për sistemin e drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, sot ka marrë pjesë në konferencën e Rrjetit Ballkanik për Gazetari Hulumtuese dhe Internews Kosova, ku u publikua raporti i 16-të i ...