Postet nga: Besiane musmurati

Dhuna në institucionet e arsimit në Prishtinë

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati, në emisionin "Kallxo Përnime" ka thënë se ka raste të dhunës ndaj fëmijëve në ç...

Raportimi i KALLXO.com, ndëshkohet mësimdhënësi i matematikës në Prishtinë

Bashkëpunimi i qytetarëve me KALLXO.com i ka dhënë fund “biznesit” të një mësimdhënësi të Prishtinës me nxënësit e tij.

Nuk subvencionohen prindërit në kopshtet me bazë në komunitet, komuna e Prishtinës deklarohet për vonesën

Prindërit e Institucioneve Parashkollore (I.P) me bazë në komunitet në Prishtinë, nuk kanë marr subvencion nga ana e komunës në muajt korrik, gusht dhe shtator.

Komuna e Prishtinës ndan 1,5 milion euro për ndërtimin e objektit të ri të shkollës së mesme ‘7 shtatori’

Komuna e Prishtinës planifikon të ndërtojë objekt të ri për shkollën e mesme të Tregtisë, Hotelerisë dhe Turizmit ‘7 Shtatori’.

Komuna e Prishtinës flet për muzikën me gjuhë të urrejtjes, të lëshuar në festivalin e shkollës "Faik Konica"

Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Faik Konica” ka mbajtur festivalin “Konica Fest”, mirëpo për ‘dispononim’ e nxënëseve të kësaj shkolle është lëshuar ...

Komuna e Prishtinës do përzgjedh drejtorët dhe zëvendës-drejtorët në bashkëpunim me ambasadën britanike

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës planifikon të bëjë përzgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendës-drejtorëve në bashkëpunim me ambasadën britanike.

Dhuna në shkolla, drejtorët e shkollave të Prishtinës mbajnë takim me Policinë e Kosovës

Drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme të Prishtinës gjatë ditës së djeshme kanë zhvilluar takim me Drejtorinë Rajonale të Policisë së Kosovës dhe drejtoreshën ...