Postet nga: 2022

Publikohet testi i maturës shtetërore në rrjete sociale, lulëzon kopjimi

Sot mbi 20 mijë maturantë po i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore për vitin 2022.

Sot mbahet provimi i maturës shtetërore

Mbi 20 mijë maturantë sot do t’i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore.

Latifi s'e deklaron pagën si ministër, pasuria e tij është milionëshe

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, i cili është emëruar në krye të këtij dikasteri në muajin nëntor ka deklaruar në Agjencinë kundër Korrupsion pasuri ...

Ambasadori i Kosovës në ShBA me borxhe 200 mijë euro

Ambasadori i Kosovës në Shtetet e Bashkuara në Amerikë, Ilir Dugolli, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion se ka borxhe te personat fizik mbi 200 mijë euro.

Drejtori i Trust-it, jeton me qira por ka afër 300 mijë euro në banka

Drejtori i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës (TRUST), Adrian Zalli, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) se vitin e kaluar ka tërhequr 10% të Trustit në ...

Donika Gërvalla mori 7,770 euro mëditje, dhe dhurata në vlerë 700 euro nga ndërkombëtarët

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) Donika Gërvalla- Schwarz në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) ka deklaruar se ka para të ...

Testi i Arritshmërisë shpërndahet në rrjete sociale

Nxënësit e klasave të 9-ta të Arsimit Parauniversitar sot pritet t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë.

BIRN fillon javën e Energjisë së Gjelbër me dokumentarin “Helm n’uje, helm n’ajr”

BIRN, të hënën ka filluar javën e Energjisë së Gjelbër me dokumentarin “Helm n’ujë, helm n’ajr”, që është produksion i konzorciumit ‘Ikonë Studio dhe ...