Postet nga: Basri Muja

Padia për shpifje që nuk ka zgjidhje për më shumë se 114 muaj

Gjykata e Prishtinës për 114 muaj nuk ka arritur t'i jap përgjigje padisë për shpifje të cilën Basri Muja e ka drejtuar ndaj disa mediave.

Padia e Basri Mujës kundër “INFOKUS”-it, Elton Totës dhe gazetës “Tribuna" – dorëzohen fjalët përfundimtare në gjykatë

Në Gjykatën e Prishtinës, përfaqësuesit e ish-drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Basri Muja, agjencisë së lajmeve “INFOKUS”-i, dhe gazetarit Elton Tota ...

Gjykimi për shpifje dhe fyerje, gjykata lejon si provë aktgjykimin lirues për paditësin Basri Muja  

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt shqyrtimi kryesor lidhur me padinë për shpifje dhe fyerje të ushtruar nga ish drejtori i Agjencisë së Kosovës pë...

Ish-drejtori i AKA-së e tërheq padinë ndaj "Gazetës Blic”, vazhdon betejën me media të tjera

Pas disa dështimesh, sot në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore për gjykimin rreth padisë për shpifje dhe fyerje të ushtruar nga ish-drejtori ...

Apeli ua vërteton pafajësinë Ferdije Zhushit dhe Basri e Armend Mujës

Gjykata e Apelit në një nga vendimet e saj të fundit e ka refuzuar ankesën e Prokurorisë Speciale kundrejt vendimit të Gjykatës së Prishtinës, e cila në ...

Gjykata vendosi për ish- zyrtarët e Agjencisë së Akreditimit

Dy ish-zyrtarë të lartë të Agjencisë së Akreditimit të Kosovës, Ferdije Zhushi Etemi dhe Basri Muja, janë shpallur të pafajshëm nga Gjykata Themelore në Prishtinë në mungesë provash ...

Ferdije Zhushi: Kam qenë e kërcënuar nga hyrja deri në dalje nga Kolegji ISPE

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi e Basri Muja, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe ...

Ferdije Zhushi dhe Basri e Armend Muja sot para Gjykatës

Gjykimit ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit Ferdije Zhushi e Basri Muja të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe të ...