Postet nga: abdurrahim islami

Vrasja e të dyshuarit për vjedhje në Shtime, Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarve, mbrojtja lirimin e plotë

Më 07 gusht 2019, në një shtëpi në Shtime ishte vrarë F.G., i cili kishte hyrë i armatosur bashkë me një person tjetër në shtëpinë e të akuzuarve ...

Ish-prokurori special: Rasti i Telekomit nuk u hetua siç duhet

Abdurrahim Islami, ish-prokuror special, i cili kishte hetuar keqpërdorimet në Telekomin e Kosovës, ka thënë se ky rast nuk ishte hetuar ashtu siç duhet.

Rasti i Azem Sylës, ish-prokurori vendor: Emrat që u përmendën sot janë të dëshmitarëve të mbrojtur

Në gjykimin ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin “Toka”, në fjalën hyrëse, prokurori special Naim Abazi ka përmendur emrat e dëshmitarë...

Gjykata vendosi për ish- zyrtarët e Agjencisë së Akreditimit

Dy ish-zyrtarë të lartë të Agjencisë së Akreditimit të Kosovës, Ferdije Zhushi Etemi dhe Basri Muja, janë shpallur të pafajshëm nga Gjykata Themelore në Prishtinë në mungesë provash ...

Ferdije Zhushi dhe Basri e Armend Muja sot para Gjykatës

Gjykimit ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit Ferdije Zhushi e Basri Muja të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe të ...

Arsyet pse Gjykata e pushoi procedurën ndaj ish-krerëve të Telekomit

Gjykata e Prishtinës e ka pushuar procedurën penale ndaj ish-krerëve të Telekomit, Agron Mustafës, Ejup Qerimit dhe Rexhë Gjonbalajt.

Provat dhe Kundërthëniet që i Çuan në Burg Aktivistët e VV-së

Në një sallë të stërmbushur nga familjarë e mbështetës të të akuzuarve, mediave dhe të interesuarve të tjerë, me shumë momente tensioni, gjyqtari Kalludra mezi ia arriti ...

Prokurori: Fotografitë Nga SHBA e Qartësojnë Sulmin në Kuvend

Prokurori i rastit të sulmit ndaj ndërtesës së Kuvendit të Kosovës, Abdurrahim Islami, pretendon se disa fotografi të ardhura nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e ...