Postet nga: ATK

ATK mbledh 600 mijë euro borxhe nga 18 kompani

Administratat Tatimore e Kosovës ATK ka njoftuar se ka arritur të mbledhë 600 mijë euro borxhe të tatimpaguesve.

Drejtori i ATK-së: Ka këngëtarë që kanë deklaruar se i kanë marrë 500 euro për ndejë, e çmimi shkon deri në 10 mijë

Administrata Tatimore e Kosovës, (ATK) ka njoftuar se së shpejti do të fillojnë vlerësimet tatimore (kontrollet) për të evidentuar fitimet gjatë sezonit të verës nga fushat ...

ATK-ja me gati 500 milionë euro të hyra nga tatimet për shtatë muaj

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se për shtatë muaj ka grumbulluar 425.9 milionë euro nga tatimet.

Sfidat për shtrirjen e autoritetit të ATK-së në gjithë territorin e Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, gjatë prezantimit të aktiviteteve të zhvilluara për periudhën janar-qershor 2022 ka folur edhe për ...

Murtezaj: ATK ka mbledhur mbi 355 milionë euro të hyra për gjashtë muaj

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, në një konferencë për media, ka prezantuar rezultatet e aktiviteteve të zhvilluara për periudhë...

ATK thirrje biznesmenëve që të deklarojnë tatimet dhe Kontributet Pensionale

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), njofton se të gjithë personat të cilët merren me aktivitete afariste, se në bazë të legjislacionit tatimor janë të detyruar të deklarojnë tatimet ...

Auditori: Ushtrimi i detyrës së drejtorit të auditimit të brendshëm në kundërshtim me vendimin e KPMSHC dhe ATK-së

Ushtrimi i detyrës së drejtorit të auditimit të brendshëm, doli të jetë në kundërshtim me vendimin e KPMSHCK [Këshilli i Pavarur Mbikqëqyrës i Shë...

Auditori: 13,656 biznese ende nuk janë fiskalizuar në Kosovë

Numri i bizneseve që nuk janë fiskalizuar në Kosovë është 13,656, pjesa më e madhe prej tyre janë mikro-biznese me qarkullim deri në 5 mijë euro në vit.