Postet nga: ATK

Cilat veprimtari në Kosovë kanë më së shumti punëtorë pa kontrata dhe nëndeklarim të pagave?

Nijazi Asllani, zëvendësdrejtor i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), ka folur për dukurinë e punësimit joformal në Kosovë për ...

Të drejtat e punëtorëve - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po të transmetohet debati për të drejtat e punëtorëve.

ATK njofton se të hyrat tatimore arrijnë shifrën 623.6 milionë euro

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se trendi rritës i të hyrave vazhdon ta dominoi inkasimin edhe për periudhën janar-tetor 2022.

Shmangia tatimore nga estrada, këngëtari i famshëm deklaron se këndon për vetëm 500 euro

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i operacioneve në Administratën Tatimore, Nijazi Asllani, paralajmëroi ngritjen e kallëzimeve penale kundër këngëtarëve të cilë...

Këngëtaret kthehen mbrapa kur kuptojnë se inspektorët e ATK-së janë në aksion

Në emisionin "Kallxo Përnime" po shfaqen pamje ekskluzive të kontrollit të hetimeve tatimore në diskotekat e Gjakovës.

Konfiskohet një sasi ari dhe argjendi në dy biznese në Gjilan

Pesë biznese të argjendarisë janë kontrolluar dje, derisa në dy prej tyre është konfiskuar një sasi ari dhe argjendi.

Momenti kur hetuesit e ATK-së intervistojnë këngëtaren e njohur në diskotekë

Njëra nga këngëtaret e famshme të estradës ishte cak i kontrollit tatimor gjatë muajit gusht të këtij viti.

ATK inkason mbi 700 mijë euro borxhe nga bizneset  

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se dje ka vazhduar aktivitetin e konfiskimit të borxheve të papaguara nga bizneset dhe si rezultat janë inkasuar mbi 700 mijë euro.