Postet nga: Asfaltimi i rrugëve

Shtrohen dy rrugë në Kamenicë

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati ka njoftuar se janë asfaltuar dy rrugë në Kamenicë.

Fillon asfaltimi i rrugëve të qytetit në Kaçanik

Komuna e Kaçanikut ka njoftuar se ka filluar projekti për asfaltimin e rrugëve të qytetit.

Nënshkruhen 5 kontrata për asfaltim të rrugëve në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se janë nënshkruar 5 kontrata për asfaltim të rrugëve në lokacione të ndryshme të pjesës rurale të Prishtinës.

Obiliqi do të bëhet me dy rrugë të reja

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Rexhep Kadriu ka marrë pjesë në fillimin e punimeve në rrugën Milloshevë - Plemetin, dhe asfaltimin e rrugës Palaj - ...

Komuna paguan 36 mijë euro për punët e pakryera

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Dragashit ia ka paguar 36 mijë euro kompanisë “Renelual Tahiri”, për kontratën “Asfaltimi i rrugës Krushevë – Zlipotok - ...

Rrugët e Drenasit presin asfaltin

Tri projekte të ndërtimit të rrugëve në komunën e Drenasit janë bllokuar për mungesë buxheti e paqartësi në prona.

Asfaltohen dy rrugë në Skenderaj

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se kanë përfunduar projektin e asfaltimit të segmenteve rrugore në rrugët “Murat Loshi” dhe “Muhamet Loshi” në fshatin ...

Komuna e Gjilanit i jep ultimatum kompanisë t`i përfundojë rrugët e Selishtës

Komuna e Gjilanit po vazhdon me ndërtimin e dy rrugëve në fshatin Selishtë të Grykës së Karadakut në gjatësi prej rreth dy kilometrash, e cila është ...