Postet nga: arbitrazh

Si përfundoi Kosova në arbitrazh ndërkombëtar nga Contour Global?

Pa termocentral të ri dhe në rrezik të humbjes së 20 milionë eurove, mund të përfundojë marrëveshja komerciale e Qeverisë së Kosovës me kompaninë amerikane Contour Global pë...

Ministri i Drejtësisë: Do të angazhojmë kompani të huaj për paditë e 'Iute Credit' dhe 'Devolli' në Arbitrazh

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë në intervistën për KALLXO.com se kanë filluar procedurat për angazhimin e një kompanie të huaj për ...

Kontrata me Contour Global për termocentralin "Kosova e Re" shkon në Arbitrazh

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se ka pranuar njoftim nga ana nga Gjykata e Arbitrazhit Ndërkombëtar (International Centre for Settlement of Investment Disputes) dhe janë njoftuar për ...

Kosovës i rrezikohen 300 milionë euro nga arbitrazhet

Ministri i Drejtësisë Selim Selimi tha që Kosova aktualisht i ka të rrezikuara 300 milionë euro nëpër arbitrazhe.

Qeveria, Mbi 15 Mijë Euro Për Mbrojtje në Arbitrazh nga 'Axos'

Qeveria e Kosovës ka autorizuar kompaninë amerikane ‘Patton Boggs’ për ta përfaqësuar Kosovën në Tribunalin Ndërkombëtar të Arbitrazhit kundër kompanisë ‘AXOS’

Mustafa: Mos të Debatojmë për AXOS-in

Asnjë deputetë nuk e tha asnjë fjalë në debatin parlamentar të iniciuar nga deputetja Magarita Kadriu në lidhje me detyrimet e mundshme financiare të Kosovës për pretendimet e ...