Postet nga: Arben Bilalli

Latifi: Gjendja në KPM është e rëndë

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Medias, Xhevat Latifi tha se ky institucion është duke kaluar ditë të vështira.

Faruk Rexhaj emërohet ushtrues detyre i kryeshefit të KPM-së

Komisioni i Pavarur i Mediave ka zgjehdur Faruk Rexhajn ushtrues detyre të kryeshefit të KPM-së.

30 ditë paraburgim për drejtuesit e KPM-së Luan Latifin e Arben Bilallin

Nga 30 ditë paraburgim u janë shqiptuar dy zyrtarëve të lartë të Komisionit të pavarur të Mediave për dyshimet për korrupsion.

Arrestimet në KPM, deklarohet nënkryetari Granit Musliu

Arrestimi i kryeshefit ekzekutiv Luan Latifi dhe drejtorit të financave Arben Bilalli nën dyshimet për korrupsion ka bërë që kryetari i këtij institucioni të mbledh në ...

Nis seanca gjyqësore ndaj zyrtarëve të KPM-së

Ka filluar seanca gjyqësore ndaj zyrtarëve të Këshillit të Pavarur të Mediave (KPM), konkretisht kryeshefit ekzekutiv Luan Latifit dhe drejtorit të Administratës dhe Financave Arben Bilalli ...

Arrestimet në KPM, mblidhet Komisioni

Arrestimi i kryeshefit ekzekutiv të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi dhe drejtorit të financave Arben Bilalli ka bërë që të mbildhet urgjentisht ky institucion.

Luan Latifi, kryeshefi i KPM-së që u arrestua për korrupsion, deklaroi se ka mbi 50 mijë euro në banka

Kryeshefi ekzekutiv i Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, është arrestuar pak momente më parë pasi po dyshohet se është zhytur në afera korruptive.

Dyshimet për korrupsion, kërkohet paraburgim për drejtorin e Financave të Komisionit të Pavarur të Mediave

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar paraburgim për drejtorin e Administratës dhe Financave në Komisionin e Pavarur të Mediave, Arben Bilalli.