Postet nga: AKA

AKA publikon vendimet dhe raportet e ekspertëve ndërkombëtarë të procesit të akreditimit

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) ka publikuar sot të gjitha vendimet dhe raportet përfundimtare të ekspertëve ndërkombëtarë të akreditimit që janë bërë ...

Agjencia e Kosovës për Akreditim prezantohet si storie suksesi nga 'CEENQA'

Agjencia e Kosovës  për Akreditimit  është prezantuar si storie suksesi nga Rrjeti i Evropës Qendrore dhe Lindore të Agjencive të Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e ...

Drejtori i Agjencisë së Akreditim takon zyrtarët amerikanë

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Naim Gashi, u prit sot nga përfaqësuesit e Seksionit të Diplomacisë Publike, në Ambasadën e SHBA-së në ...

Anëtari i ri i KShC i kundërpërgjigjet Eliza Hoxhës

Anëtari i sapozgjedhur i Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Seb Bytyçi, i ka reaguar deputetes së PDK-së, Eliza Hoxha, e cila në seancë ka thënë ...

Ekspertët ndërkombëtarë të arsimit dorëzojnë 172 raporte në Agjencinë e Akreditimit

172 raporte përfundimtare të ekspertëve ndërkombëtarë, që kanë vlerësuar programe dhe institucione të arsimit të lartë në Kosovë, janë dorëzuar në Agjencinë Kosovare të Akreditimit (...

Drejtori i Agjencisë së Akreditimit: Në fund të majit përfundon procesi i vlerësimit të programeve akademike

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Naim Gashi, është shprehur i bindur se deri në fund të muajit maj do të përfundojë procesi i vlerësimit ...

Drejtori i Agjencisë së Akreditimit e informon ministrin për ecurinë e dorëheqjes së anëtarëve të KShC-së

Pas pothuajse një muaji dorëheqje të 5 anëtarëve të bordit të Këshillit Shtetëror të Cilëisë (KShC), drejtori i Agjencisë së Akreditimit (AKA), Naim Gashi e ...

AKA diskuton me institucionet e arsimit të lartë, flasin për plotësimin e kritereve për rikthim në ENQA

Agjencia e Akreditimit e Kosovës (AKA) së bashku me World University Service (WUS) Kosova kanë organizuar konferencë virtuale së bashku me institucionet e arsimit të lartë me temën: “...