Postet nga: agim millaku

Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat: Punëtorët regjistrohen kur shteti ndan subvencione, 70% janë familjarë të pronarëve

Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi, gjatë emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se regjistrimi i punëtorëve po bëhet vetëm pasi qeveria ...

Millaku: 10% e punëtorëve nga të gjitha inspektimet kanë dalë të jenë të paregjistruar   

Udhëheqësi i Inspektoratit të Punës, Agim Millaku, ka thënë në emisionin "Kallxo Përnime" se 10 për qind e punëtorëve nga të gjitha inspektimet ...

Punësimi joformal, Hamiti nga ATK: Vetëm në 5 muajt e fundit janë regjistruar 2 mijë punëtorë

Drejtori i Departamentit të Riskut në Administratës Tatimore të Kosovës, Agron Hamiti, tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se çështja e punësimit joformal, ose punës së ...

Pasiguria e punëtorëve – LIVE 

Në emisionin “Kallxo Përnime” është duke e transmetuar debati për pasigurinë dhe të drejtat e punëtorëve në Kosovë. 

Vdekjet, lëndimet në vendet e punës e mungesa e kontratave, sfidat kryesore të punëtorëve të Kosovës

Punëtorët ballafaqohen me shumë telashe në Kosovë, nga mungesa e kontratave të punës, orari i tejzgjatur deri te kushtet jo të favorshme për punë.

Kushtet e punës të punëtorëve të Kosovës- LIVE

Sonë në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni emisionin mbi kushtet e punës.

Tetë punëtorë vdiqën në Kosovë në vendin e punës që nga janari

Vetëm në gjysmën e parë të vitit 2020, 8 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës, ndërsa 69 të tjerë kanë përfunduar më lëndime.

Emërohet ushtrues i ri i detyrës i Kryeinspektorit të Punës

Agim Millaku sot ëshë emëruar ushtrues detyre si Kryeinspektor i Punës.