Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Kushtet e punës të punëtorëve të Kosovës- LIVE

Sonë në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni emisionin mbi kushtet e punës.

Në çfarë kushtesh punojnë punëtorët në Kosovë?

Sa është numri i inspektorëve të punës dhe sa gjoba u dhanë në vitin 2020?

Çfarë thonë nga sindikata e punëtorëve?

Pse lëndët e rasteve të punëtorëve zgjasin me vite nëpër gjykata?

Për këto por edhe shumë tma të tjera diskutojnë Agim Millaku, zëvendëskryeinspektor i punës, Jusuf Azemi, Sindikata e Sektorit Privat, Albana Kelmendi, avokate dhe Kreshnik Gashi, KALLXO.com.