Postet nga: lendim ne vendin e punes

Rrëzohet në vendin e punës, dërgohet në QKUK

Një person deri sa ishte në vendin e tij të punës është rrezuar nga kulmi i një shtëpie me q`rast ka pësuar lëndime.

Rrëzohet në vendin e punës, lëndohet lipjanasi

Një qyetetar deri sa ishte duke punuar në një objekt të lartë, punë ndërtimtarie është rrëzuar dhe ka pësuar lëndime.

Lëndohen dy punëtorë në vendin e tyre të punës në Lipjan

Dy punëtorë kanë pësuar lëndime gjatë ditës së djeshme në vendin e tyre të punës.

Prizren - Punëtori lëndohet në vendin e punës, dërgohet në QKUK

Një punëtor i një kompanie në Lubizhdë të Prizrenit ka pësuar lëndime gjatë ditë së djeshme në vendin e tij të punës.

Punëtori lëndohet në vendin e tij të punës në Gërlicë të Ferizajt

Një punëtor i një kompanie ndërtimore ka pësuar lëndime në vendin e tij të punës në fshatin Gërlicë të Ferizajt.

Prizren, lëndohet në vendin e punës

Një person ka pësuar lëndime trupore derisa ka qenë duke punuar.

Gjakovë: Lëndohet një person në vendin e punës

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person ka pësuar lëndime trupore gjatë kohës që ishte në vendin e tij të punës në Komunën ...

Malishevë, lëndohet në vendin e punës, dërgohet në QKUK

Malishevë, lëndohet në vendin e punës, dërgohet në QKUK

Një person ka pësuar lëndime trupore teksa ishte duke punuar.