Postet nga: atdhe hykolli

Shkrimi i emrave gabim, cila është forma e saktë për të shënuar emrat në gjuhën shqipe

Emrat përcaktojnë një lloj identiteti dhe kanë efekte të fuqishme psikologjike për njerëzit. Andaj dhe njerëzit kujdesen që fëmijëve të tyre t`u gjejnë ...

Kurti pret në takim kryetarin e BSPK-së, mirëpret votimin e Ligjit për Zyrtarët Publikë dhe për Paga

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është takuar sot me kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Atdhe Hykolli.

Kurti pret në takim kryetarin e BSPK-së, flasin për bashkëpunimin mes tyre

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, priti në takim kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Atdhe Hykolli.

Kryetari i BSPK-së tregon se kur do dalin pagat për mësuesit grevistë

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) Atdhe Hykolli ka thënë se pagat e grevistëve për muajin shtator do të dalin të hë...

Kurti takon kryetarin e BSPK-së, nuk ka vendim për ndërprerjen e grevës

Qeveria e Kosovës njoftoi të shtunën se kryeministri Albin Kurti dhe ministri i Financave, Hekuran Murati, janë takuar me Kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovë...

Hykolli: Shumë shpejt do të dalim me lajme pozitive

Pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit Ekonomik- Social, i cili për temë kishte gjetjen e zgjidhjes për të dalë nga greva, kryetari i Bashkimit të Sindikatave ...

BSPK: Kërcënimi i grevistëve akt i paligjshëm dhe aspak i mirë

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) e ka quajtur paralajmërimin e qeverisë për pezullim të kontratave të grevistëve, akt të paligjshëm dhe aspak ...

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura kërkon nga 100 euro për punëtorët e sektorit publik deri në miratimin e Ligjit të pagave

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, është takuar me kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura, Atdhe Hykolli, për të biseduar për gjendjen ekonomike e ...