array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(41) "https://kallxo.com/komuna/jeta-ne-komune/"
 }
}

Problemet e Vitisë në dy mandatet e Sokol Halitit

Mandatin e tij të dytë në krye të Vitisë, Sokol Haliti e mori duke fituar zgjedhjet në raundin e parë me 52% të votave të qytetarëve të Vitisë.

Lutfi Haziri para problemeve me ujë dhe politizim të arsimit

Mungesa e vazhdueshme e ujit të pijes, kutërbimi i lumit të kontaminuar me ujëra të zeza dhe përfshirja e thellë e drejtorëve të shkollave në politikë ...

Qeverisja Lladrovci mes lavdeve e kritikave 

Me krenarinë e renditjes lart në vlerësimin e performancës në Drenas, Ramiz Lladrovci zbarkoi në debatin “Jeta në Komunë” për t’u përballur me opozitën ...

Premtimet për Klinën dhe e vërteta në terren

Me shumë fjalë e premtime Zenun Elezaj i kishte hyrë garës për ta rrëzuar Sokol Bashotën i cili kishte arritur një dekadë në krye të kë...

Bali Muharremaj përballë problemeve e vonesave në projektet e Suharekës

Shkolla me kabinete, infrastrukturë të rregulluar në zonën industriale e buxhet pa suficit [tepricë]ishin disa premtime me të cilat erdhi në pushtet Bali Muharremaj  në krye të Suharekë...

Premtimet e shtresuara për problemet e vjetra të Malishevës

Me 43 fshatra  e me pak ndërtime të larta, Komuna e Malishevës synon të jetë vend ku mund të jetosh një jetë normale.