array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(41) "https://kallxo.com/komuna/jeta-ne-komune/"
 }
}

Hallet e papunësisë në tokën e qymyrit 

Pasuria nëntokësore me qymyr që e karakterizon zonën e Komunës së Obiliqit si duket  nuk ka sjellur vetëm të mira në Komunën e Obiliqit.

Sfidimi i Ardian Gjinit për ’10 milionëshin’ nga diaspora

Premtime për investime milionëshe, probleme me deponi mbeturinash, ujë e infrastrukturë u diskutuan brenda debatit që pasqyroi tre vitet e qeverisjes në Gjakovë.

Përballja e Haskukës me hulumtimet për tenderët e Prizrenit

Shfrytëzimi kontravers i buxhetit publik të Komunës së Prizrenit ishte kryefjala e debatit mbi performancën e komunës që udhëhiqet për herë të parë nga ...

Ballafaqimi i Haki Rugovës me aferat e tenderëve në Istog

Tenderë për partiakë e simpatizantë, punësime të militantëve politikë janë çështje të shtresuara mbi problemet e jetesës së përditshme të qytetarëve të Istogut.

Llogaridhënia e Agim Aliut për qeverisjen në Ferizaj

Kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu është në mandatin e tij të dytë në këtë komunë  dhe si rrallë herë ai  fillimisht e kishte humbur pushtetin, pë...

Bashkim Ramosaj ballafaqohet me hallet e Deçanit

Punësime partiake në institucionet publike lokale, drejtorët e shkollave të politizuar, mungesë uji, kanalizimi e subvencioneve për bujqit, janë vetëm disa prej problemeve të Komunës ...