Postet nga: jeta në komunë 2020

Në mungesë të Shpend Ahmetit, asamblistët debatojnë për qeverisjen e tij në Prishtinë

Kur kanë mbetur rreth një vit deri në përfundimin e mandatit të kryetarëve të komunave që u zgjodhën në vitin 2017, Shpend Ahmeti ishte i vetmi kryetar nga ...

Qytetarët e opozita konfrontojnë Gazmend Muhaxherin për qeverisjen në Pejë

Një premtim të madh Gazmend Muhaxheri e kishte bërë në vitin 2017, atë kohë kur garonte edhe për një mandat për shef ekzekutivi në Pejë.

Problemet që presin zgjidhje nga qeverisja lokale në Dragash

Rajoni i Sharrit ofron mundësi të jashtëzakonshme për zhvillimin e turizmit malor. Por, shumë pjesë të kësaj zone janë ndotur nga deponitë ilegale të mbeturinave.

Kryetari dhe opozita debatojnë për hallet e Rahovecit

Qyteti i Rahovecit është një ndër qytetet më të vjetra të Kosovës. Ky qytet që nga paslufta është udhëhequr nga LDK, PDK dhe AAK.

Lipjani mes sukseseve dhe problemeve në mandatin e dytë të Imri Ahmetit

Kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti udhëheq komunën në mandatin e tij të dytë, teksa besimin e qytetarëve në zgjedhjet e fundit lokale, e mori pa balotazh ndaj ...

Bali Muharremaj përballë problemeve e vonesave në projektet e Suharekës

Shkolla me kabinete, infrastrukturë të rregulluar në zonën industriale e buxhet pa suficit [tepricë]ishin disa premtime me të cilat erdhi në pushtet Bali Muharremaj  në krye të Suharekë...

Bashkim Ramosaj ballafaqohet me hallet e Deçanit

Punësime partiake në institucionet publike lokale, drejtorët e shkollave të politizuar, mungesë uji, kanalizimi e subvencioneve për bujqit, janë vetëm disa prej problemeve të Komunës ...

Premtimet për qytetin "7 minuta larg Prishtinës"

“Shitet Banesa në Fushë Kosovë, 7 minuta larg qendrës së Prishtinës”, ky është njëri nga mesazhet që i ka bindur mijëra qytetarë të zonave të tjera në ...