Postet nga: Jeta në komuna 2020

Leutrim Retkoceri: Moskryerjen e punëve Shpend Ahmeti e arsyeton me vonesa të procedurave tenderuese

Leutrim Retkoceri, këshilltar nga PDK në Prishtinë, në debatin "Jeta në Komunë" deklaroi se kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, moskryerjen e punëve e arsyeton ...

Premtimet dhe të vërtetat e qeverisjes në Kamenicë

Mungesa e ujit të pijshëm, mungesa e ndriçimit, kanalizimit, asfaltit si dhe deponitë ilegale të mbeturinave janë disa nga problemet të cilat e kanë shoqëruar Komunën ...

E mbajti fjalën për numrin e grave drejtoresha, Jeta Xharra i jep dhuratë Qëndron Kastratit

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, kishte premtuar gjatë fushatës elektorale në vitn 2017, se gjatë mandatit të tij do të ketë më shumë gra drejtoresha ...

Qëndron Kastrati tregon se çfarë zgjidhje do t’i bëjë klubit të atletikës 'Rogana'

Klubi më i suksesshëm në Kamenicë është klubi i Atletikës “Rogana”, atletët e këtij klubi kanë garuar edhe në lojëra olimpike, kampionate botërore, kampionate ...

Kamenica probleme me bërllok, Qëndron Kastrati flet për zgjidhjen e këtij problemi

Ashtu si në shumicën e Komunave të Kosovës edhe Kamenica ka probleme me bërllokun. Hodonoci, Hogoshti e Rogana janë vetëm disa nga fshatrat në të cilat ...

Kamenica me objekt të gjinekologjisë, por pa gjinekolog

Pak muaj më parë në Kamenicë është përuruar objekti i ri i gjinekologjisë por që në këtë objekt qytetarët nuk po mund të marrin shërbime, kjo ...

Pas raportimit në ‘Jeta në Komunë’ Bali Muharremaj e rregullon gjendjen në QKMF

Në debatin për komunën e Suharekës në ‘Jeta në Komunë’ që u transmetua të martën me datë 20.10.2020 , ishte i ftuar kryetari i komunës së Suharekë...

Muharremaj tregon se kur rregullohen urat

Qytetarët janë ankuar edhe për rrugën dhe urën në fshatin Gelancë të Suharekës. Kalimi mbi këtë urë paraqet rrezik për banorët e ...