array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/mendime/"
 }
}

Ku u gabua në mbrojtjen e 35-vjeçares dhe bebes së saj?

Burra e gra të shtetit janë mbledhur sot që nga mëngjesi për ta analizuar situatën se si erdhi deri te vrasja e 35-vjeçares e kush ishin ...

Për Kosovën Botërori i Futbollit është më shumë se një lojë

Integrimi ndërkombëtar i Kosovës është ende një punë në progres, mirëpo kur bëhet fjalë për sportin, ky vend tashmë është i vendosur në më...

Presidenti më i nënvlerësuar në historinë e fundit

Presidenti demokrat Joe Biden është nënvlerësuar vazhdimisht. Demokratët performuan jashtëzakonisht mirë sipas standardeve historike të martën dhe Biden vazhdon tutje pasi ia doli më mirë ...

Kulti i Putinit në Serbi pasqyron një komb që ende nuk është marrë me të kaluarën e tij

“Ukraina sulmon Rusinë!” ishte titulli surreal i një raporti në edicionin e 22 shkurtit të Informer, tabloidit më të shitur në Serbi. Ai titull nuk ishte i vetmi, dhe ishte një ...

Pikëpamja e Uashingtonit sipas Janusz Bugajskit: Pse Perëndimi është i butë ndaj Beogradit?

Ka perceptime të përhapura në masë të madhe në Ballkan se duke e qetësuar Serbinë, qeveritë perëndimore në fakt po kontribuojnë në destabilizimin e rajonit. Edhe pse ...

Devijimi i dialogut të munguar social

Mungesa e një marrëveshje në mes të Sindikatës së Arsimit dhe Qeverisë, ka bërë që Kosova të jetë vendi i vetëm në rajon që viti shkollor ...