array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/mendime/"
 }
}

Trashëgimia kontroverse e Dick Marty në Kosovë

Një raport i senatorit zviceran Dick Marty për krimet e luftës që supozohet se janë kryer nga luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës çoi në ...

Dështimi për të ndalur rishpërndarjen e propagandës

Reputacioni i mediave të vlerësuara për kredibilitet dhe kretinizëm në Kosovë po sfidohet nga mediat sociale dhe mediat jokredibile, të cilat duke shfrytëzuar rrjetet sociale arrijnë ...

Alarmi kibernetik për mediat në Kosovë

Të orientuara në investime në staf dhe infrastrukturë, mediat në Kosovë kanë lënë anash sigurinë kibernetike, duke i bërë lehtë të qasshme kanalet e tyre nga hakerët.

Serbia po rrëshqet drejt autokracisë, derisa presidenti siguroi mandatin e dytë

Mes pretendimeve për mashtrime të ndyra, Aleksandar Vuçiq e ka mbajtur Presidencën, ndonëse aktivistët thonë se ai po ua mbyll gojën kundërshtarëve ...

Guvernatori i ankohet një ambasadori të QUINT-it: Politika po ma kërkon shkarkimin e Sokol Havollit

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti i ka dërguar një letër ambasadorit të QUINT-it, në të cilën e njofton se gjendet në...

Kulturocidi serb ndaj shqiptarëve: Rasti i Kosovës / 1998-1999   

Shkatërrimi i trashëgimisë kulturore-historike të një vendi, sikurse është e njohur botërisht, është shkelje e ligjit ndërkombëtar të luftës dhe mund të ndiqet penalisht ...