array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/mendime/"
 }
}

Si duhet të menaxhohet mirëmbajtja e ndërtesave kolektive?

Jeta në qytete të mëdha ka shumë përfitime por edhe mjaft sfida. Kaosi në trafik, mungesa e parkingjeve por edhe zhurma e pluhuri janë vetëm disa nga ...

Pikëpamjet “shkencore” mbi ngacmimin seksual në Kosovë (dhe, pse kjo ka rëndësi)

Marrë parasysh historinë bashkëkohore të sistemit të arsimit të lartë të Kosovës, mbase nuk është për t’u habitur që një punim me bashkëautor një profesor ...

Spiunë të Millosheviqit akoma po i ruajnë sekretet e regjimit të rrëzuar të Serbisë

Njëzet vjet pas shembjes së regjimit autoritar të Sllobodan Millosheviqit, spiunët e shërbimit të tij të sigurisë ende nuk i kanë dorëzuar dosjet që do të ...

Ky është NJERIU!

Një qenie, që nga natyra e tij, është i ngutshëm! Një qenie, që nga pakujdesia e tij doli nga parajsa, nga një vend “i lartë” në një vend të ...

Kuvendi i Kosovës nuk po funksionon

Mosmarrëveshjet politike e kanë penguar Kuvendin e Kosovës që të funksionojë normalisht për shumë vite mirëpo dështimet e saja që t’i adresojë krizën ...

Rrjedhja e dokumenteve nga Gjykata Speciale një goditje ndaj drejtësisë

Rrjedhja e dosjeve të rasteve të krimeve të luftës në Kosovë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë mund të komprometojë sigurinë e dëshmitarëve dhe të ...