array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Mësimi fillon me 1 shtator, ministri Likaj tregon tri fazat e hapjes së shkollave

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, pas takimit me kryetarët e komunave, ka bërë të ditur se në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë ...

Nesër hapen çerdhet në Gjakovë

Nesër do të hapen çerdhet në Komunën e Gjakovës, pasi që janë bërë testet serologjike për personelin e çerdheve publike dhe private.

KFOR dhuron tabela interaktive për shkollat në Shtërpcë

Ushtarët e KFOR-it të Komandës Rajonale Perëndim kanë dhuruar gjashtë tabela elektronike, gjashtë video-projektorë dhe gjashtë laptopë për rreth dy mijë nxënësit që vijojn ...

Ministri i Arsimit: Viti i ri shkollor mund të fillojë më 1 shtator, planifikohet në tri faza

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës ka bërë të ditur se në kuadër të një master plani të pë...

Ministria e Arsimit kërkon 1,000 mësimdhënës shtesë për vitin e ri shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës, që të mundësojë angazhimin e 1000 mësimdhënëseve me pagesë për vitin e ...

Likaj: Së shpejti publikohet vendimi për fillimin e vitit shkollor

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj në takimin me kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri kanë konfirmuar se po punohet që mësimi të fillojë në shkolla.