array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Shpenzimet për trajnimet dhe punëtoritë e testit PISA

Zyra Kombëtare e Auditimit ka bërë publike raportin e auditimit për pasqyrat financiare vjetore për projektin “Përmirësimi i Sistemit të Arsimit në Kosovë” pë...

Kolegjit “Iliria” nuk i vazhdohet akreditimi, rrezikon humbjen e licencës

Këshilli Shtetëror i Cilësisë nuk ia ka rikthyer akreditimin institucional Kolegjit “Iliria”, pasi që një gjë e tillë ishte rekomanduar nga ekspertët ndërkombëtarë.

Përfundon votimi për zgjedhjen e këshillave të fakulteteve dhe anëtarëve të Senatit të UP-së

Në 14 fakultete të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot është votuar për anëtarë të këshillave të fakulteteve dhe për senatorë të Senatit të UP-së.

FShMN voton për Këshill të Fakultetit dhe senatorë

Zgjedhjet në Fakultetin e Shkencave Natyrore për anëtarë të Këshillit të Fakultetit dhe për senatorë kanë filluar të mbahen nga ora 8 e mëngjesit dhe do ...

Nesër mbahen zgjedhjet për anëtarë të Këshillave të Fakulteteve dhe për senatorë

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hyrë në procesin zgjedhor.

ORCA kërkon dorëheqje ose shkarkim të ministrit të Arsimit

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka kërkuar që ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, të dorëhiqet ose të shkarkohet pas deklaratave ...