array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Mundësia e shtyrjes së vitit shkollor, MASh takon SBAShK-un dhe IKPShK-në në orën 16

Ministria e Arsimit dhe Shkencës në ora 16:00 sot do të mbajë një takim më Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik dhe Sindikatën e Pavarur të Arsimit, para ...

SBAShK e ndryshon kërkesën, tani do që fillimi i vitit shkollor të shtyhet për 10 ditë

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka kërkuar sot që viti i ri shkollor të shtyhet për 10 ditë e jo 14 siç kishte deklaruar dje.

Merret vendimi, mësimi do të fillojë më 1 shtator

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që viti i ri shkollor të fillojë më 1 shtator, sipas planit të miratuar në Qeverinë e Kosovës.

Këshilli i Prindërve: Ministria e Arsimit nuk është konsultuar me ne për vitin e ri shkollor

Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës, Ymret Reshiti, ka bërë të ditur se Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk e ka kontaktuar për ...

SBAShK-u kërkon që fillimi i vitit të ri shkollor të shtyhet për dy javë

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar master-planin e Ministrisë së Arsimit në bazë të së cilës mësimi do të fillojë më 1 shtator.

Miratohet plani për fillimin e vitit të ri shkollor

Qeveria e Kosovës sot ka aprovuar master planin të përpiluar nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, për fillimin e vitit të ri shkollor.