Postet nga: bursa

Komuna e Prishtinës hap thirrjen për ndarje të 120 bursave për studentë të universiteve publike

Komuna e Prishtinës ka hapur thirrjen për ndarjen e 120 bursave për studentë të universiteteve publike të nivelit Bachelor për vitin akademik 2023/24.

Ministrja Nagavci ua ndan 229 mijë euro studentëve që patën lëshime teknike gjatë aplikimit për bursë elitare

229 studentëve, të cilët kanë aplikuar për bursë elitare, por që kanë pasur lëshime teknike gjatë aplikimit në platformën e-Kosova, ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ...

Raportimi nga KALLXO.com - Studentja e Mjekësisë e kthen bursën që e mori pa meritë

KALLXO.com më 17.01.2024  raportoi për një studente të Fakultetit të Mjekësisë, F. Z., e cila dyshohej se nuk e kishte merituar bursën elitare të ndarë nga Ministria ...

MAShTI: 225 studentë kosovarë do të mund të studiojnë në universitetet prestigjioze të Hungarisë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka bërë të ditur se 225 studentë kosovarë do të kenë mundësi të studiojnë në universitetet prestigjioze të Hungarisë duke nisur ...

MASHTI i dha bursë studentes që dyshohet se nuk i plotësoi kriteret

Studentja në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës, F. Z., është njëra nga aplikueset që po dyshohet se nuk e ka merituar bursën elitare të ...

Ministrja Nagavci prezantoi punën në arsim gjatë vitit 2023

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka prezantuar punën dhe sfidat në arsim përgjatë vitit 2023. Sipas ministres Nagavci, rishikimi i teksteve shkollore, miratimi i ligjit për edukimin ...

United World College ofron bursa studimi edhe për gjimnazistët e Kosovës

Nxënësit e shkollave të mesme të larta në Kosovë mund të aplikojnë në konkursin e shpallur të bursave nga United World College për vazhdimin e studimeve në ...

MAShTI ndan 3 milionë euro për studentët - Linqet për aplikim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka ndarë 3 milionë për t’i mbështetur financiarisht studentët.