Postet nga: ZKA

Riauditimi vë në pah mosmenaxhimin e mirë me Fondin për Komunat e Veriut

 

Auditori prezanton raportin për shpenzimet në Arsim dhe Infrastrukturë

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), ka prezantuar raportin ‘Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2018-2020 në sektorin e Arsimit dhe të Infrastrukturës’.

Auditori: MTI dhe MAShT realizuan projekte jashtë objektivave strategjike

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka bërë publik raportin e performancës “Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2018–2020 në sektorin e arsimit dhe të infrastrukturës”, ku ka gjetur se ...

Problemi 10 vjeçar që po shkakton mos-koordinim mes inspektorëve komunal dhe AUV

Në tryezën e organizuar e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA), ku është prezantuar raporti për sigurinë e ushqimit, është vënë theksi te problemi i mos-integrimit ...

Gjilani tre vjet pa inspektor sanitar

Për tre vite, Komuna e Gjilanit nuk ka pasur inspektor sanitar.

Sa është i sigurt mishi nga Brazili?

Brazili është një ndër vendet që eksporton më së shumti mish në Kosovë. Megjithëse cilësia e mishit është shqetësim publik në vend, institucionet e kontrollit thonë ...

Auditori ngritë dyshime për cilësinë e mishit që konsumojmë

Në raportin e auditimit të performancës të vitit 2019 për sigurinë e ushqimit "Rast studimi: produktet e mishit dhe të grurit", të realizuar nga Zyra Kombëtare Auditimit thuhet ...

ZKA: Inspektorët në pikën kufitare në Prizren kanë marrë vetëm një mostër nga mishi i ngrirë

Inspektorët në pikën kufitare të Prizrenit kanë marrë vetëm një mostër nga mishi i ngrirë në kamion ndërsa sipas rregullores është dashur të merren tri ...