Postet nga: Agron Kuçi

Agron Kuçi përballet me punën e tij në Junik

Qyteza, simbol i të cilave janë kullat e natyra me potencial për turizëm po rrezikon betonizimin e Bjeshëve.

Agron Kuçi thotë se nuk e ka lexuar Raportin e Auditorit për komunën që ai udhëheqë

I ftuar sonte në emisionin “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi ka thënë se nuk e ka lexuar Raportin e Zyrës Kombë...

Juniku në hall me pusetat e hapura

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi është i ftuar sonte në emisionin “Jeta në Komunë”, përballë gazetares Jeta Xharra.

Qytetarët e shqetësuar për ndërtimet në Bjeshkët e Junikut

Vrullit të ndërtimeve nuk i ka shpëtuar as Komuna e Junikut. I ftuar në emisionin “Jeta në Komunë”, kryetari i Junikut Agron Kuçi është përballur me ...

Debat i ashpër për impiantin e ujërave të zeza në mes kryetarit të Junikut dhe opozitës

Kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi është i ftuari i radhës në serinë e emisioneve “Jeta në Komunë” me gazetaren, Jeta Xharra.

Kryetari i Junikut ballafaqohet me premtimet e parealizuara

Kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi është i ftuari i radhës në emisionin, “Jeta në Komunë” përballë gazetares, Jeta Xharra.

Kryetari i Junikut thotë se do të ketë masa për mungesën e dezifektuesit në Shkollën 'Edmond Hoxha'

Gjendja e shkollave është njëra nga temat e disktuara në emisionin “Jeta në Komunë”, ku i ftuar është kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi.

Agron Kuçi përballë Jeta Xharrës - LIVE

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi është i ftuar sonte në emisionin “Jeta në Komunë”, përballë gazetarës Jeta Xharra.