Postet nga: auditimi

ZKA: Trepça operoi me mbi gjysmë milioni euro humbje mesatare mujore në periudhën 2019 -2021

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar raportin e auditimit “Performanca financiare dhe operative NP Trepça Sh.A” për periudhën 2019-2021, në të cilën raportohet ...

134 auditime të planifikuara për 2022-2023 në institucionet publike

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, ka bërë të ditur se Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), për sezonin e auditimit 2022-2023, ka planifikuar që të kryhen 134 auditime ...

Gjate vitit 2021, 7 Ndërmarrje Publike operuan me humbje prej 17.3 milionë euro

Zyra kombëtare e Audimit ka treguar se nga analizimi financiar, që përfshinë fitimin dhe humbjen, gjatë viti 2021 shumica e Ndërmarrjeve Publike operuan me humbje.

Konjufca takohet me deputeten suedeze dhe ekspertë të auditimit

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka zhvilluar sot një takim me deputeten suedeze Mia Sydow Mölleby ku temë të diskutimit kishin  “Rritjen e ...

ZKA fillon publikimin e raporteve të auditimit për institucionet

Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, ka mbajtur konferencë për media me rastin e fillimit të publikimit të raporteve të auditimit për sezonin auditues 2021/22.

“Trepça” do t’i nënshtrohet përsëri auditimit nga Zyra Kombëtare e Auditimit pas 12 vitesh

Performanca financiare dhe operative e ndërmarrjes “Trepça” pritet t’i nënshtrohet auditimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Shkëputja e kontratave si rrugë për mbrojtjen e cilësisë (VIDEO)

Komuna e Klinës ishte bërë e njohur vitin e kaluar për shkak se në një nga rrugët e sapo-asfaltuara kishte mbi bari.

Komuna e Pejës pagoi 552 mijë e 196 euro borxhe pas afatit

Raporti i Auditorit ka gjetur se Komuna e Pejës është treguar borxhli jo i mirë, në 13 raste faturat në vlerë totale 552 mijë e 196 euro janë paguar pas afatit i ...