Postet nga: zhurma

Përparim Rama: Zhurmën në qytet e kemi nën kontroll

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar se zhurmën në qytet, që krijohej kryesisht nga gastronomia, e kanë nën kontroll.

Fillon faza testuese e aplikacionit për zhurmën nga gastronomia në kryeqytet

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se prej sot ka nisur faza testuese e aplikacionit për ndotjen akustike nga fusha e gastronomisë.

Komuna e Prishtinës obligon gastronominë të furnizohen me pajisje që masin zhurmën dhe me certifikatë për decibelët e lejuar

Komuna e Prishtinës ka njoftuar lokalet në sektorin e gastronomisë se me Rregulloren e re duhet të pajisen me certifikatë që përcakton orarin e punës dhe decibelë...

Komuna e Prishtinës miraton rregulloren për orarin dhe zhurmën nga gastronomia

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka miratuar unanimisht rregulloren për orarin e punës dhe mbrojtjen nga ndotja akustike në sektorin e gastronomisë me 45 vota pro, pa ...

Kërkesat e qytetarëve e gastronomëve për rregulloren e re lidhur me orarin dhe zhurmën nga lokalet

Komuna e Prishtinës ka hartuar një draft rregullore që do përcaktojë orarin në lokalet e gastronomisë si dhe nivelin e zhurmës përmes vendosjes së matësve.

Komuna e Prishtinës ndan 180 mijë euro për blerje të senzorëve akustik që do masin zhurmën në lokale

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender me vlerë 180 mijë euro për furnizim me senzorë akustik për matjen e zhurmës në qytet.

Protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut

Në Prishtinë u mbajt protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut. Protestuesit thanë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre protestat do të ...

Banorët e qendrës së Prishtinës protestojnë për zhurmën e kafeneve (FOTO)  

Disa qytetarë të Prishtinës që banojnë në qendër të Prishtinës i’a ka zënë derën kryetarit të Komunës, Shpend Ahmeti.