Postet nga: certifikata

Rasti i ‘Klan Kosova – MINT’ përfundon në Gjykatën Komerciale

Rasti i pezullimit të certifikatës së biznesit të televizionit ‘’Klan Kosova’’ është pranuar në Gjykatën Komerciale të Kosovës, përkatësisht në Dhomat e Shkallës së ...

Rasti i ‘Klan Kosovës’, ministrja Hajdari mbron vendimin: Çdo biznes e ka obligim të respektojë Kushtetutën

Rozeta Hajdari, ministre e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka reaguar pas vendimit lidhur me hedhjen poshtë të ankesës së “Klan Kosovës” për shfuqizimin e pezullimit ...

Komuna e Prishtinës obligon gastronominë të furnizohen me pajisje që masin zhurmën dhe me certifikatë për decibelët e lejuar

Komuna e Prishtinës ka njoftuar lokalet në sektorin e gastronomisë se me Rregulloren e re duhet të pajisen me certifikatë që përcakton orarin e punës dhe decibelë...

Qytetarët tashmë mund të pajisen me certifikatën e evidencës penale nga shtëpia

 

Nënshkruhet kontrata, MPB pritet t’i furnizojë komunat me certifikata të gjendjes civile

Ndonëse po bëhen gati një muaj që administratat komunale në Kosovë kanë hyrë në grevë, në anën tjetër Ministria për Punë të Brendshme në vend, ...

Dokumentet që nxirren në ‘e-Kosova’ nuk vlejnë jashtë vendit

Certifikata e lindjes, ekstrakti i lindjes, certifikata e martesës, certifikata e vdekjes, si dhe shërbimi për vazhdimin e regjistrimit të veturës, janë disa nga shërbimet ...

Për vetëm tre ditë shkarkohen rreth 20 mijë çertifikata në E-Kosova

Për vetëm tre ditë janë shkarkuar rreth 20 mijë çertifikata në platformën E-Kosova.

Shqipëria heq masat anti-COVID, nuk ka nevojë për certifikatë vaksinimi apo test për hyrje në vend

Komiteti Teknik i Ekspertëve në Shqipëri ka marrë disa vendime në mbledhjen e zhvilluar sot, në lidhje me disa nga masat anti-COVID.