Postet nga: diskutim publik

Diskutim publik në Mitrovicën e Veriut, Policia dhe Inspektorati njoftojnë banorë dhe shoqërinë civile mbi aktivitete e tyre

Përfaqësues nga Policia e Kosovës dhe  Inspektorati Policor i Kosovës kanë marrë pjesë në një diskutim publik me banorë, përfaqësues të OJQ-ve dhe pë...

IPK mban diskutim publik me banorët në Mitrovicën e Veriut

Inspektorati Policor i Kosovës kanë marrë pjesë në një diskutim publik me banorë, përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe atyre të shoqërisë civile në Mitrovicën e ...

Rama e kabineti i tij përballen me pyetjet e kërkesat e qytetarëve në diskutimin publik

Komuna e Prishtinës të mërkurën mbajti diskutim publik me qytetarët në Sallën e Seancave ku të pranishëm ishin kryetari Përparim Rama, nënkryetarë...

Prishtinë, anulohet diskutimi publik lidhur me rregulloren për taksën për lejet e ndërtimit

Komuna e Prishtinës ka anuluar konsultimin publik për plotësimin dhe ndryshimin e Rregullores mbi taksën administrative për dhënien e lejes së ndërtimit dhe ...

Në Vranidoll të Prishtinës pritet të ndërtohet fabrikë për montim/prodhim të fishekzjarreve

Kompania "Panda-t" planifikon të ndërtojë fabrikë për montim dhe prodhim të mjeteve piroteknike, fishekzjarre, në fshatin Vranidoll të Prishtinës.

Kërkesat e qytetarëve e gastronomëve për rregulloren e re lidhur me orarin dhe zhurmën nga lokalet

Komuna e Prishtinës ka hartuar një draft rregullore që do përcaktojë orarin në lokalet e gastronomisë si dhe nivelin e zhurmës përmes vendosjes së matësve.

Zhurma e lokaleve të Prishtinës, Komuna e hedh në konsultim publik projekt-rregulloren për ndotjen akustike

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se për herë të parë në kryeqytet e kanë gati Projekt Rregulloren për orarin e punës dhe mbrojtjen ...

Komuna e Prishtinës fton qytetarët në diskutim publik

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se më 8 qershor, duke filluar nga ora 10:00, do të organizojë diskutim të përgjithshëm publik, në Sallën e Kuvendit Komunal, në ndë...