Postet nga: lokalet

Planifikohet që nga janari i vitit 2023 të nisë vendosja e 1 mijë pajisjeve për matje të zhurmës në kafeteritë në Prishtinë

Komuna e Prishtinës do të nisë vendosjen e pajisjeve për matje të zhurmës e kafeterive/bareve nga janari i vitit 2023.

Komuna e Prishtinës ndan 180 mijë euro për blerje të senzorëve akustik që do masin zhurmën në lokale

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender me vlerë 180 mijë euro për furnizim me senzorë akustik për matjen e zhurmës në qytet.

Protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut

Në Prishtinë u mbajt protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut. Protestuesit thanë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre protestat do të ...

Podujevë, pronarët s’e respektojnë vendimin për mbyllje të lokaleve

Si edhe në qytete të tjera edhe në Podujevë në disa raste pronarët e lokaleve kanë vazhduar punën, në kundërshtim me vendimin e qeverisë për mbylljen ...

Fushë Kosovë, pronarët e lokaleve shkelin vendimet kundër coronavirusit

Tri raste të ndara janë raportuar në Policinë e Kosovës, ku pronarët i kanë hapur lokalet e tyre në Fushë Kosovë, ndonëse me vendim të Qeverisë kjo ë...

Prizren, pronarët e lokaleve s’e respektojnë vendimin e qeverisë për COVID - 19

Policia e Kosovës e ka shoqëruar në stacionin policor një person në Prizren, pasi nuk kishte respektuar vendim e qeverisë, për shkak të coronavirusit.

Inspektorati në Ferizaj, mbyllen bizneset që nuk respektuan vendimin