Protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut

Në Prishtinë u mbajt protestë kundër zhurmës së kafeterive dhe çmimeve të parkingut. Protestuesit thanë se nëse nuk plotësohen kërkesat e tyre protestat do të vazhdojnë./21Media