Postet nga: Xheladin Osmani

Rigjykimi ndaj ish-drejtorit të Inspektorateve Bujar Nerjovaj, shtyhet seanca për të 7-ën herë

 

Vrasja mizore në Suharekë, propozohet ekzaminimi i telefonit të gruas së akuzuar për porositjen e vrasjes së burrit të saj

Në rigjykimin lidhur me vrasjen e Abedin Bytyqit, vrasje e cila kishte ndodhur më 6 tetor të vitit 2016, prokurori i shtetit, Genc Nixha, dhe përfaqësuesi i palës së ...

Shtyhet rigjykimi për vrasjen në Suharekë, ku gruaja akuzohet se porositi vrasjen e burrit

Po ofrohen 5 vite që nga vrasja e të ndjerit Abedin Bytyqi, trupi i të cilit u dogj dhe më pas u mbulua me dhe në një mal në fshatin Peqan ...

Mungon gjykatësja, shtyhet dalja në vendngjarje lidhur me Shtëpinë e Kulturës në Zhur

Në Gjykatën e Prizrenit, ka dështuar të mbahet seanca ndaj 4 të akuzuarve lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në fshatin Zhur.

Parashkruhet vepra, hidhet poshtë aktakuza për njërin prej zyrtarëve komunalë të Prizrenit

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca ndaj 5 të dyshuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në ...

Ish-drejtori i Ramadan Mujës nuk e pranon fajësinë për laptopët e pakthyer të komunës

Ish-drejtori komunal në Prizren, Ilir Baldedaj, ka dalë para gjykatës për t’u përgjigjur për akuzat rreth moskthimit të laptopëve të komunës në kohë...

Vrasja dhe djegia e Abedin Bytyqit, Gruaja dhe familjari shpallen fajtorë

Resmije Bytyqi është dënuar me 20 vite burgim nën akuzat se planifikoi dhe  ndihmoi në vrasjen e bashkëshortit të saj Abedin Bytyqi.

Vrasja mizore në Suharekë, Gjykata nesër shpall vendimin

Kanë kaluar tre vjet që nga dita kur Abedin Bytyqi nga Peqani i Suharekës u vra në mënyrë mizore, me ç’rast trupi i tij u dogj e u ...