Postet nga: Abedin Bytyqi

Me tensione e fjalosje ndërmjet të akuzuarve, fillon rigjykimi ndaj gruas së akuzuar se porositi vrasjen e burrit

Kanë kaluar katër vite që nga vrasja e Abedin Bytyqi nga Suhareka, trupi i të cilit u dogj dhe u mbulua me dhe në një ma në fshatin Peqan.

Rigjykim për vrasjen e rëndë në Suharekë, gruaja akuzohet se porositi vrasjen e burrit

 

Vrasja mizore në Suharekë, Gjykata nesër shpall vendimin

Kanë kaluar tre vjet që nga dita kur Abedin Bytyqi nga Peqani i Suharekës u vra në mënyrë mizore, me ç’rast trupi i tij u dogj e u ...

Suharekë: Të akuzuar të ri në qështjen ku gruaja akuzohet se porositi vrasjen e burrit

Gjykimi për vrasjen e Abedin Bytyqit në Peqan të Suharekës ka marrë kthesë të re.

Detaje të reja në gjykimin për vrasjen e Abedin Bytyqit, prokurori flet për zgjerimin e aktakuzës

Të akuzuarit për vrasjen e Abedin Bytyqit në Peqan të Suharekës japin mbrojtjen e tyre. Abedin Bytyqi u vra në mënyrë mizore në 6 tetor të vitit 2016.

Vrasja në Suharekë, prokurori do ta ndryshojë dhe zgjerojë aktakuzën

Në gjykimin për vrasjen mizore të Abedin Bytyqit, pasi të akuzuarit Murat Ademi, Reshat Ademi, dhe Fadil Fetiu kanë dhënë mbrojtjen e tyre, ndërsa e akuzuara Resmije ...

Vrasja që pretendohet se u porosit nga gruaja eskalon në kërcënime të rënda

Në gjykimin për vrasjen e Abedin Bytyqit, në Peqan të Suharekës, seanca kaloi me tensione dhe përplasje fjalësh ndërmjet të akuzuarve.

I akuzuari rrëfen kush e mori viktimën Abedin Bytyqi dhe çka ndodhi pas vrasjes

Vëllezërit Murat e Reshat Ademi akuzohen se më 6 tetor 2016 rreth orës 15:30 në fshatin Peqan të Suharekës, në bashkëkryerje, mizorisht kanë privuar nga jeta Abedin Bytyqin.