Postet nga: xhafer gashi

Siguria publike nën drejtimin e Xhafer Gashit në Obiliq

Komuna e cila ndodhet 11 kilometra nga kryeqyteti, Obiliqi,strehon disa persona të rikthyer nga Siria dhe Iraku ndërsa  probleme në garantimin e një ambienti të sigurtë për risocializim ...

Nënshkruhet kontrata për shtrirjen e rrjetit të ngrohjes qendrore në Obiliq

Të mërkurën është nënshkruar kontrata për shtrirjen e rrjetit të sistemit të ngrohjes qendrore në komunën e Obiliqit.

Përmbushja e premtimeve nga qeverisja e Xhafer Gashit në sigurinë publike

Kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi, ishte ri-zgjedhur në këtë pozitë në zgjedhjet lokale të vitit 2021, duke premtuar ndër të tjera, edhe ofrimin e sigurisë publike në komunë, pë...

Xhafer Gashi: Do ta angazhojmë një kompani konsulente për shtrirjen e gypave të Ngrohtores në Obiliq

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Xhafer Gashi, kryetar ...

Xhafer Gashi zgjidhet kryetar i Degës së LDK-së në Obiliq

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, është zgjedhur kryetar i Degës së Lidhjes Demokratike të Kosovë në Obiliq.

Rasti i largimit të Xhafer Gashit nga kafiteria, IPK dërgon raport informues në Prokurori

Mbrëmja në mes 15 dhe 16 shkurtit të këtij viti kishte zënë kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi brenda lokalit “Nostra” në këtë qytet.

Rasti i Xhafer Gashit, video-incizimet e siguruara nga IPK ende në proces të analizimit

Po bëhen gati dhjetë ditë prej kur Policia e Kosovës kishte tentuar që kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashin, ta largojë nga një lokal i cili ...

LDK do të qeverisë me nëntë komuna pas aderimit të Xhafer Gashit

Lidhja Demokratike e Kosovës në zgjedhjet lokale që u zhvilluan vitin e kaluar kishte fituar tetë komuna.