Postet nga: Inspektorati Policor i Kosovës

IPK deklarohet për rastin e shkëmbimit të zjarrit mes të dyshuarit dhe policisë në Fushë-Kosovë

Dy gra, nënë e bijë, u plagosen gjatë ditës së djeshme nga një burrë në Fushë Kosovë. Viktimat janë duke marrë tretman mjekësor në QKUK, përderisa ...

U rekomandua suspendimi i 6 policëve në Ferizaj, detaje nga rasti

Inspektorati Policor i Kosovës njoftoi se ka rekomanduar suspendimin e gjashtë zyrtarëve policorë për shkak se dyshohet se të njëjtit kanë tejkaluar autorizimet ligjore ndaj një ...

Dyshohet se përdorën forcë ndaj një qytetari, IPK rekomandon suspendimin e 6 policëve në Ferizaj

Inspektorati Policor i Kosovës ka rekomanduar suspendimin e gjashtë policëve në Ferizaj.

A veproi si duhet Policia në rastin e Shtërpcës, IPK thotë se nuk kanë ndonjë ankesë

Dy të rinj serbë, njëri 11-vjeçar e tjetri 21-vjeçar, mbetën të plagosur më 6 janar të këtij viti në Shtërpcë, përderisa i dyshuar pë...

Inspektorati Policor nis hetimet rreth një incidenti, ku një polic jashtë detyrës nxori armën zyrtare

Inspektorati Policor i Kosovës ka nisur hetimet rreth një incidenti që ka ndodhur dje në Prevallë, ku dyshohet se një pjesëtar i Policisë, i cili ka qenë jashtë ...

Suspendohet një zyrtar policor në Prizren, dyshohet për kanosje

Një zyrtar policor i Policisë së Kosovës, i angazhuar në Prizren, është suspenduar pasi që është i dyshuar për veprën penale të kanosjes.

Policia në Mitrovicën e Veriut me vonesat më të mëdha në reagim policor

Mesatarja më e lartë e vonesave në reagim policor është regjistruar në Drejtorinë Rajonale të Policisë së Kosovës në Mitrovicën e Veriut.

IPK: Policia e Ferizajt me reagimin më të shpejtë policor

Në krahasim me zyrtarët policorë të rajoneve tjera në Kosovë, ata të Ferizajt po cilësohet të kenë reagimin me të shpejtë policor në raste të ndryshme të raportimeve.