Postet nga: komuna e obiliqit

Gjykata e Prishtinës merr vendim për zyrtarin e komunës së Obiliqit i akuzuar për keqpërdorim

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuzat për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar Sherif Hotin, zyrtar përgjegjës i prokurimit në Komunën ...

Dosja ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Obiliqit të akuzuar se lejuan ndërtime në tokat bujqësore

Tre zyrtarët e Komunës së Obiliqit, Merita Simnica, Burim Gërguri, Ibrahim Krasniqi, të akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtarë kanë ...

OSHP-ja gjen çmime jonormalisht të ulëta për mirëmbajtjen e ndriçimit publik në Obiliq

Si pasojë e tejzgjatjes së procedurave të prokurimit dhe shkeljeve të Ligjit të Prokurimit, Komunës së Obiliqit i kishte dështuar tenderi për “Mirëmbajtjen e Ndriçimit ...

Siguria publike nën drejtimin e Xhafer Gashit në Obiliq

Komuna e cila ndodhet 11 kilometra nga kryeqyteti, Obiliqi,strehon disa persona të rikthyer nga Siria dhe Iraku ndërsa  probleme në garantimin e një ambienti të sigurtë për risocializim ...

Dyshime për tjetërsim të kundërligjshëm të një prone, arrestohen dy zyrtarë të Komunës së Obiliqit dhe një qytetar

Policia e Kosovës ka njoftuar se Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Prishtinë ka arrestuar tre persona nën dyshimet se një pronë ë...

Nënshkruhet kontrata për shtrirjen e rrjetit të ngrohjes qendrore në Obiliq

Të mërkurën është nënshkruar kontrata për shtrirjen e rrjetit të sistemit të ngrohjes qendrore në komunën e Obiliqit.

Brenda dy viteve Obiliqi pritet të bëhet me ngrohje qendrore, do ta përdorë avullin e "Kosovës B"

Brenda dy viteve, Komuna e Obiliqit pritet të bëhet me ngrohje qendrore. Kjo komunë veçse ka filluar procedurat për shtrirjen e rrjetit të ngrohjes qendrore, i cili ...

Obiliq, shtylla elektrike mbahet e mbështetur në kulmin e një dyqani - FOTO

Një qytetar ka dërguar fotografi në adresë të KALLXO.com, në të cilën shihet se në Obiliq, shtylla elektrike mbahet për kulmin e një dyqani.