Postet nga: Vrasja në restorantin “Shega”

Vrasja në restorant 'Shega', eksperti i balistikës: Nuk është gjetur arma nga e cila u vra viktima

Në rigjykimin ndaj Besim e Besart Istrefit dhe Jeton Saraqit për vrasjen e Lutfi Saraqit dhe Nazim Gërvallës në rastin e njohur  ‘’Shega” u dëgjua dë...

Vrasja në restorantin ‘Shega’ kthehet në rigjykim

Gjykimi për vrasjen e pesë viteve më parë në restorantin “Shega” është kthyer në rigjykim nga Gjykata e Apelit.

Dënime me burg për vrasjen në restorant ‘Shega’

Besim e Besart Istrefi janë shpallur fajtor nga Gjykata e Prishtinës për vrasjen e Naim Gërvallës e Lutfi Saraçit  në restorantin “Shega”.

Jashtë Vendit Dëshmitarët e Vrasjes në Lokalin ‘Shega’

Dy shtetas të Shqipërisë dhe një i Kosovës ishte paraparë të  tregonin para trupit gjykues detajet e  vrasjes së vitit 2014 në restorant “Shega” në Milloshevë të Obiliqit ku ...

Tensione në Gjykimin për Vrasjen në Restorant “Shega”

Tensione në Gjykimin për Vrasjen në Restorant “Shega”

Në gjykimin për vrasjen e Naim Gërvallës e Lutfi Saraçit dhe plagosjen e rëndë të Besim e Besart Istrefit që mes vete janë babë e ...

Gjykata Vendos për Rikonstruim të Vrasjes në Restorantin ‘Shega’

Xhevdet Topalli paraqiti ekspertizën balistike në gjykimin ku babë e bir, Besim e Besart Istrefi, akuzohen për vrasjen e dy personave.

Vrasja në Restorantin “Shega”, Dëshmitarët Nuk e Panë Ngjarjen

Në sallën e mbushur me familjarë të të akuzuarve dhe në një atmosferë tejet të tensionuar janë dëgjuar dëshmitë e dy dëshmitarëve lidhur me vrasjet ...