Postet nga: Besart Istrefi

Vendimi i Gjykatës për të dyshuarit e grabitjes në Suharekë

Bujar Bashës, Besart Istrefit dhe Leutrim Cakollit, të dyshuar për grabitjen e armatosur në Suharekë, Gjykata e Prizrenit ka vendosur që t’ua vazhdojë paraburgimin deri më 30.04.2024.

Gjykata i lë në paraburgim të dyshuarit për grabitjen në Suharekë

Bujar Bashës, Besart Istrefit dhe Leutrim Cakollit, të dyshuar për grabitjen e armatosur në Suharekë, Gjykata e Prizrenit ka vendosur që t'ua vazhdojë paraburgimin deri më 29 shkurt të ...

Çfarë deklaroi mbrojtësi i Trim Barakut para gjykatësit?

Për rastin e grabitjes së një argjendarie në Suharekë më 22 nëntor, u deklarua edhe avokati i të dyshuarit të katërt, Trim Baraku, pronar i një argjendarie në ...

Çka deklaroi në Gjykatë Leutrim Cakolli, i dyshuar për grabitjen në Suharekë

I dyshuari Leutrim Cakolli ka mohuar përfshirjne e tij në rastin e grabitjes në Suharekë dhe ka kërkuar nga Gjykata caktimin e një mase tjetër siç është ...

Fjalët e Besart Istrefit në Gjykatë, i dyshuar për grabitjen në argjendarinë në Suharekë

I dyshuari Besart Istrefi ka mohuar përfshirjen e tij në ratin e grabitjes të ndodhur më 22 së argjendarisë në Suharekë. Ai ka thënë se ditën kritike ka ...

Çka deklaroi në Gjykatë i dyshuari Bujar Basha për rastin e grabitjes së argjendarisë në Suharekë

“Kjo ka të bëjë me të kalurën time për të cilën unë e kam vuajtur dënimin. E gjithë kjo (ndërlidhet) është si pasojë e ...

Gjykatësja e sëmurë, shtyhet sërish seanca në rastin e vrasjes në restorantin “Shega”

Seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen në restorantin “Shega” në Milloshevë të Obiliqit është shtyrë për shkak të mungesës së anëtares së trupit gjykues Nushe Kuka-Mekaj.

Shtyhet seanca në rastin e vrasjes në restorantin “Shega”

Seanca ndaj të akuzuarve lidhur me vrasjen në restorantin “Shega” është shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Jeton Saraqi.