Postet nga: vrasja e lulzim fejzullahut

Vrasja e 18-vjeçarit nga Podujeva, Lulzim Fejzullahu, dënohen dy të miturit

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për të mitur, më 23.05.2024 ka marrë vendim duke shpallur fajtorë dy të miturit për rastin e vrasjes së 18-vjeçarit, Luzlim Fejzullahu.

U vazhdohet paraburgimi dy të dyshuarve për vrasjen e 18-vjeçarit në Podujevë

Dy të dyshuarve të arrestuar për rastin e vrasjes së 18-vjeçarit Lulzim Fejzullahu në Podujevë u është vazhduar paraburgimi.

Raportimet pas vrasjes në Podujevë dhe shkeljet e privatësisë

Fotografi, emra dhe materiale të cilat i identifikojnë dy të mitur nga Podujeva, të dyshuar për një vrasje, vërshuan mediat e Kosovës në javën e fundit ...

A e respektuan gazetarët kodin e etikës gjatë raportimit për vrasjen në Podujevë?

Të dhëna të ndryshme personale, duke filluar nga emrat, mbiemrat, shkollimi, vendi ku jetojnë e deri te masat ndëshkuese me të cilat mund të ishin përballur dy ...

Vrasja e Lulzim Fejzullahut, IPK inicion procedurë disiplinore ndaj zyrtarit policor që ndryshoi raportin fillestar

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) ka bërë të ditur se ka iniciuar procedurë disiplinore ndaj zyrtarit policor i cili ka ndryshuar raportin fillestar lidhur me vrasjen e Lulzim ...

Dosja e Podujevës dhe privatësia - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati për vrasjen në Podujevë të një të riu, si dhe publikimin e të dhënave konfidenciale për të miturit që ...

Kryeministri Kurti shkoi për ngushëllime në familjen e Lulzim Fejzullahut

Kryeministri Albin Kurti ka shkuar sot për ngushëllime në familjen e Lulzim Fejzullahut, 18-vjeçarit që vdiq më 20 janar, gjashtë ditë pas plagëve që mori nga goditja ...

Xhaxhai i Lulzim Fejzullahut e autorizon avokatin Tomë Gashi ta përfaqësojë në cilësi të të dëmtuarit

Avokati Tomë Gashi ka njoftuar se është autorizuar zyrtarisht nga Rrahim Fejzullahu për ta përfaqësuar në cilësinë e të dëmtuarit në rastin e vrasjes së ...