Postet nga: hetimi

Në SHBA po hetohet si i shënjestron Instagrami fëmijët

Një grup i shteteve amerikane është duke hetuar si shënjestron fëmijët rrjeti social, Instagram.

Franca heton dhunimin e dyshuar në pallatin presidencial

Hetuesit francezë kanë nisur hetime për një rast të dyshuar të dhunimit në pallatin presidencial në Paris.

Avokatja kërkon përjashtimin e Prokurorisë së Prizrenit dhe prokurorit në rastin e Iran Badallit

Në gjykim ndaj të akuzuarit Iran Badalli, mbrojtësja e tij Ermira Gavazaj-Gutaj ka paraqitur kërkesën për përjashtimin e prokurorit të rastit dhe Prokurorisë së Prizrenit ...

Një person gjendet pa shenja jete

Drejtoria e Policisë së Rajonit të Pejës, ka njoftuar se një person është gjetur pa shenja jete.

Miratohen ndryshimet e Kodit të Procedurës Penale për krimet e luftës në Kosovë

Tri ndryshime të paraqitura nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit për Kodin e Procedurës Penale janë miratuar sot në ...

Prokurorët në Nju Jork nisin hetime kriminale kundër Trumpit

Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Nju Jork tha se po heton Organizatën Trump “në cilësi kriminale”.

Prokuroria e Gjilanit ka nisur hetimet rreth renovimit të Kalasë së Novobërdës nga kompania serbe

Prokuroria e Gjilanit ka nisur hetimet për rastin e renovimit të Kalasë së Novobërdës nga firma serbe “Koto”.

Prokuroria Speciale mbledh dëshmi për këshilltarin e shkarkuar të Thaçit

Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës ka njoftuar gjatë ditës së djeshme se presidenti Hashim Thaçi e ka liruar nga detyra këshilltarin politik, Branislav ...