Postet nga: vesel krasniqi

Emrat e zyrtarëve të akuzuar në lidhje me deportimin e gylenistëve

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tre personave në lidhje me rastin e deportimit të  gjashtë gylenistëve më 29 mars 2018.

Vazhdon zvarritja për shfuqizimin e udhëzimit administrativ për monopolin e naftës

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ende nuk janë dakorduar për shfuqizimin e udhëzimit administrativ që krijon monopol në fushën ...

Hoti i kërkon edhe një herë ministrit Krasniqi shfuqizimin e udhëzimit për monopolin e naftës

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti i ka lënë edhe disa ditë kohë Ministrit të Tregtisë nga Nisma Socialdemokrate, Vesel Krasniqi që ta shfuqizojë një udhëzim administrativ që parashihte ...

Ministria e NISMA-s ia merr kompetencën Doganës për verifikim e cilësisë së naftës

Dogana e Kosovës më nuk do të bëjë verifikimin e cilësisë së karburanteve të lëngëta të naftës me rastin e importit. Kjo kompetencë që ...

Skema që garantoi tenderin rreth 400 mijë eurosh për vëllanë e ministrit të Tregtisë dhe Industrisë

Komuna e Malishevës, e cila qeveriset nga Nisma Socialdemokrate, ia ka dhënë kompanisë “Themeli” tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollë...

Tenderi për ndërtimin e shkollës në Malishevë iu dha vëllait të ministrit të Tregtisë

Komuna e Malishevës që qeveriset nga Nisma Socialdemokrate ia ka dhënë kompanisë "Themeli" tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollës ...

Sekretari i MTI-së suspendohet 24 orë pas rikthimit në punë

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Burim Rreci, është suspenduar pas një dite që u rikthye në këtë pozitë me vendim të ministrit, ...

MTI largon nga puna deri në përfundim të hetimeve zyrtarin e dyshuar për keqpërdorim të detyrës

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) ka njoftuar se kanë marrë masa disiplinore për ta larguar nga shërbimi civil deri në zbardhjen e plotë të rastit, zyrtarin i ...