Postet nga: vesel krasniqi

Ministria e NISMA-s ia merr kompetencën Doganës për verifikim e cilësisë së naftës

Dogana e Kosovës më nuk do të bëjë verifikimin e cilësisë së karburanteve të lëngëta të naftës me rastin e importit. Kjo kompetencë që ...

Skema që garantoi tenderin rreth 400 mijë eurosh për vëllanë e ministrit të Tregtisë dhe Industrisë

Komuna e Malishevës, e cila qeveriset nga Nisma Socialdemokrate, ia ka dhënë kompanisë “Themeli” tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollë...

Tenderi për ndërtimin e shkollës në Malishevë iu dha vëllait të ministrit të Tregtisë

Komuna e Malishevës që qeveriset nga Nisma Socialdemokrate ia ka dhënë kompanisë "Themeli" tenderin në vlerë rreth 400 mijë euro për ndërtimin e objektit të shkollës ...

Sekretari i MTI-së suspendohet 24 orë pas rikthimit në punë

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Burim Rreci, është suspenduar pas një dite që u rikthye në këtë pozitë me vendim të ministrit, ...

MTI largon nga puna deri në përfundim të hetimeve zyrtarin e dyshuar për keqpërdorim të detyrës

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) ka njoftuar se kanë marrë masa disiplinore për ta larguar nga shërbimi civil deri në zbardhjen e plotë të rastit, zyrtarin i ...

Sekretari i Ministrisë, i përfshirë në incident me nipin e Jakup Krasniqit, kthehet në vend të punës (Dokument)

Me vendim të ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, Burim Rreci është rikthyer në pozitën e sekretarit të përgjithshëm të kësaj Ministrie.

Nga 2019-ta, 35 kompani aplikuan për statusin e invesitorit strategjik në Kosovë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi në mbledhjen e sotme të qeverisë ka paraqitur gjendjen dhe kërkesat e investitorëve strategjik të cilët synojnë ta marrin statusin ...

Përplasje mes LDK-së dhe Nismës, ministri Krasniqi e lëshon mbledhjen e Qeverisë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, para fillimit të mbledhjes se qeverise ka komentuar raportin e BE-së për Kosovën.