Postet nga: Vesel Ismaili

Inspektori i arrestuar për marrjen e 12 mijë eurove ryshfet del sot para gjykatës

Inspektori i Prishtinës i arrestuar në flagrancë më 29 shtator me 12 mijë euro në xhep të dyshuara si ryshfet, sot do të dalë para Gjykatës së Prishtinës.

Apeli kthen në rigjykim për herë të dytë rastin e rrëmbimit dhe vrasjes së Naim Hajrizit

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim procesin penal maratonik ndaj Gëzim Retkocerit, i akuzuar për vrasjen e Naim Hajrizit në fshatin Llugagji të Lipjanit në vitin 2009.

Gjykata lëshon urdhër-arrest ndaj deputetit kosovar për ta çuar në burg

Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhër-arrest ndaj deputetit Etem Arifi, të dënuar me vendim të formës së prerë për mashtrmin me subvencione që kapin ...

Deputetin e pret burgu, Apeli ia refuzon kërkesën

Deputetit Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencione i ështt vërtëtuar vendimi i gjykatës ...

Deputeti megjithatë nuk paraqitet në burg, ankohet në Apel

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për shkak të veprës penale mashtrim me subvencione, është dashur të paraqitet ne Qendrën ...

Deputeti i Kosovës sot shkon në burg

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencione, sot do të shkojë për vuajtje të dë...

Hulumtimi i "Jeta në Kosovë": Gjykata dënon mësuesin nga Drenasi për falsifikim të notave të nxënësve

Gjykata në Prishtinë e ka gjetur fajtor mësuesin Fehmi Ramaj, i cili po akuzohej për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit zyrtar.

Ish-drejtori i RTK-së lirohet nga akuzat e Prokurorisë

Ish-drejtori i Radio Televizionit të Kosovës, Sylejman Shaqiri është liruar nga akuzat e Prokurorisë që rëndonin ndaj tij. Shaqiri nga Gjykata e Prishtinës sot me vendim unanim ...