Postet nga: Vesel Ismaili

Dështon seanca në rastin e njohur si ‘Çekiçi’

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore në rastin e vrasjes së Naim Hajrizit, rast i njohur në publik si rasti ‘Çekiçi’.

Gjykimi për mashtrim me viza, dëshmitari: Shuma prej 500 euro nuk më është kthyer asnjëherë

Në gjykimin e M. Z. (ish-deputet i Kuvendit të Kosovës), dhe dy të akuzuarve të tjerë I. K. dhe E. K., në rastin e mashtrimit me viza pune gjermane, ...

Gjykimi për mashtrim me viza pune të Gjermanisë, dëshmitarja: Vetëm 27 persona ishin pajisur me vizë

Në gjykimin e M.Z. (ish-deputet i Kuvendit të Kosovës), dhe dy të akuzuarve të tjerë I.K. dhe E.K., në rastin e mashtrimit me viza pune gjermane, ...

Gjykata vendosi për inspektorin e arrestuar për ryshfet

Gjykata e Prishtinës, njofton se ndaj inspektorit të arrestuar ka caktuar masën e paraburgimit prej 1 muaji.

Inspektori i arrestuar për marrjen e 12 mijë eurove ryshfet del sot para gjykatës

Inspektori i Prishtinës i arrestuar në flagrancë më 29 shtator me 12 mijë euro në xhep të dyshuara si ryshfet, sot do të dalë para Gjykatës së Prishtinës.

Apeli kthen në rigjykim për herë të dytë rastin e rrëmbimit dhe vrasjes së Naim Hajrizit

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim procesin penal maratonik ndaj Gëzim Retkocerit, i akuzuar për vrasjen e Naim Hajrizit në fshatin Llugagji të Lipjanit në vitin 2009.

Gjykata lëshon urdhër-arrest ndaj deputetit kosovar për ta çuar në burg

Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhër-arrest ndaj deputetit Etem Arifi, të dënuar me vendim të formës së prerë për mashtrmin me subvencione që kapin ...

Deputetin e pret burgu, Apeli ia refuzon kërkesën

Deputetit Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencione i ështt vërtëtuar vendimi i gjykatës ...