Postet nga: aktgjykim

Burg e gjobë ndaj të akuzuarit për mashtrim

Gjykata e Prizrenit e ka dënuar me gjobë dhe burgim të akuzuarin F. B., për veprën penale të mashtrimit.

Mitrovicë, dënohen me nga 6 muaj burgim me kusht të akuzuarit për narkotikë

Gjykata në Mitrovicë ka shpallur sot aktgjykim me anë të të cilit ka dënuar me nga gjashtë muaj burgim me kusht të akuzuarit Arber Shabani dhe Adnan Miftari.

Gjakovë, ish-asamblistja dënohet me gjobë për mosraportim të pasurisë

Në korrik të këtij viti, Gjykata e Gjakovës e kishte dënuar me 400 euro gjobë ish-asamblisten Hana Zeka për mosraportim të pasurisë.

Mërgimtari dënohet në akuzën se lëndoj policët

Gjashtë muaj burgim me kusht është dënuar Ilir Beqiri nga Mitrovica nën akuzën se pengoi Policët e Kosovës.  I pandehuri i cili jeton jashtë vendit ...

Gjykata e Apelit Vendos: BIRN Fiton Betejën Ndaj KPK-së

Ky kolegji i gjyqtarëve të Departamentit Administrativ pranë Gjykatës së Apelit e kanë refuzuar ankesën e Këshillit Prokurorial të Kosovës, kundrejt aktvendimit të Gjykatës ...

Fitohet beteja ligjore ndaj KPK-së për qasje në dokumente publike

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) nuk do mund t`i mbajë më të mbyllura për publikun vendimet e formës së prerë të rasteve disiplinore ndaj prokurorë...

Gjykata Vërteton Pronësinë e Shukrije Berishës

Gjykata Themelore në Prishtinë ka nxjerrë aktgjykim me të cilin ka vërtetuar pronësinë e Shukrije Berishës në pronën që ajo pretendon se i takon ligjërisht.